Neem een kijkje in onze boeken.

€15,50

A. Badart-Smook,
Eten in mama’s buik.

Antwoorden op voedingsvragen van aanstaande moeders.

ISBN 9789044130454.
Garant Uitgevers BV, Maklu.be.

Dit boek laat zien wat gezond eten werkelijk is en wat het betekent voor moeder en kind. Aan de hand van vragen die zwangere vrouwen stellen in haar voedingspraktijk, geeft de auteur aanwijzingen om problemen te voorkomen en te behandelen. Met een boodschappenlijstje en smakelijke recepten helpt dit boek aanstaande moeders een goede basis te leggen voor de gezondheid van hun kind.

€40,10

A. Bogaerts & R. Devlieger,
Zwangerschap en obesitas.

Handboek voor de zorgverlener.

ISBN 9789044131543.
Garant Uitgevers BV, Maklu.be.

Dit eerste Nederlandse boek bevat bijdragen van (para)medische experts, clinici en onderzoekers met als Hoofdstuk 22, Weekmenu, auteur Anita Badart. Het bespreekt de zorg en begeleiding van de obese vrouw in de reproductieve levensfase (18-45 jaar). Het is bestemd voor artsen, vroedvrouwen, verpleegkundigen, diëtisten, en alle andere begeleiders en hulpverleners die hierbij betrokken zijn.

A. Badart, Het eerste hapje;
hele stukken, of toch een prakje?

Brochure, verkrijgbaar bij de vestigingen van
Voedingspraktijk Rond & Gezond.

Onze podcast

A. Badart, Gezonde voeding, Zuyderland Podcast Gezond de zwangerschap door.

In deze podcast spreken gynaecologen Josje Langenveld & Danne Boterenbrood met hun gasten over een gezonde levensstijl tijdens de zwagerschap. Vanaf 3.02: Sporten tijdens de zwangerschap met Charlotte Schambergen, bekkenfysiotherapeut. Vanaf 11.57: Gezonde voeding tijdens zwangerschap met Anita Badart, diëtist. Vanaf 22.31: Stoppen met roken tijdens de zwangerschap met Sylvia Heddema, Stoppen met roken Coach

Beluisteren

Zuyderland Podcast:
Gezond De Zwangerschap Door